Sport

This poll has ended (since 7 months).

Sport

Op zijn 13e ontdekte hij dat hij geboren was met een zeldzame aandoening. Hij leefde maanden in onzekerheid. De ziekte Achalasie zorgde voor een enorme uitdaging in zijn leven. Hij verloor 40 kilo in 6 maanden tijd en zijn zelfvertrouwen werd steeds minder. Hij verloor bijna alle hoop, maar gelukkig kwam hij op zijn 15e in aanraking met fitness. De sport beoefenen veranderde zijn leven compleet en hielp hem om een nieuwe persoon te worden. Deze overwinning voelde zo goed dat hij dit wilde delen, dit was zijn roeping. Zijn missie is om anderen te inspireren, motiveren en te begeleiden om de beste versie van zichzelf te bereiken.

Solaiman Bakkali
41.67%

Donna Bakker 19 jaar oud is professioneel voor het Nederlands damesteam U19 en speel in de eredivisie bij Dames 1 van VOC Amsterdam. Donna is een geboren Amsterdamse die nu woonachtig is op Papendal het centrum voor topsport en onderwijs in Arnhem. Daar zit zij op de HandbalAcademie om zich verder te ontwikkelen als handbalster.

Donna Bakker
42.67%

Noa is hockeyster bij AH&BC Amsterdam en is daarnaast speelster van Oranje. Noa geldt als een groot talent in de hockeywereld.

Noa Muller
15.66%
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.